Як зробити брагу для самогону з яблук?

Як зробити брагу з яблук Подрібнити в пюре (на соковижималці або за допомогою м'ясорубки), перекласти в бродильну ємність і залити 17 л води. У 200 мл теплої води (не вище 35?С) розчинити чайну ложку цукру і активувати дріжджі: всипати їх у приготовлену воду, перемішати і залишити при кімнатній температурі.

Скільки днів бродить брага із яблук?

Яблучна брага на спиртових, пресованих чи сухих дріжджах відіграє за 5-10 днівале можлива поява легкого дріжджового запаху. Тому рекомендую використовувати винні або дикі дріжджі (перебувають на поверхні яблук), у цих штамів є лише один недолік – тривале бродіння (15-45 днів). Збережена копіяПохожі