Як правильно обсмажувати печериці?

Дочекайтеся, доки з грибів випарується вся рідина. Після цього обсмажуйте їх ще трохи на середньому вогні, поки вони не підрум'яняться. Крупно нарізані гриби смажаться 15-18 хвилин, платівки та середні шматочки – 10 хвилин або трохи довше, а дрібним шматочкам вистачить і 5 хвилин. Але краще орієнтуватися на власний смак. Збережена копія

Як правильно та смачно посмажити гриби?

Як смажити гриби Насипаєте підготовлені гриби і смажте, не зменшуючи вогонь і часто помішуючи, поки на грибах не з'явиться рум'яна скоринка. Тепер можна додати олію та прянощі, у тому числі сіль. Їстівні лісові гриби краще навпаки смажити в олії, і не скупитися.